diumenge, 12 d’agost de 2007

Continua l'èxit de les Estades del C.P. Voltregà

El passat dissabte dia 14 de juliol van acabar les estades de tecnificació que el C.P. Voltregà ha dut a terme durant tres setmanes a l'Escola EFA Quintanes i al Pavelló de Sant Hipòlit de Voltregà. Desenes de nens de tot Catalunya, Espanya i, fins i tot, Llatino-Amèrica, han pogut gaudir de les classes d'hoquei impartides per jugadors professionals. La novena edició de les estades del Voltregà han continuat sent un èxit de participació, cosa que les segueix destacant com una de les millors colònies d'hoquei de Catalunya.

Al primer torn, del 24 al 30 de juny, hi van participar un total de 27 nens d'edats compreses entre els 7 i els 9 anys; al segon, de l'1 al 7 de juliol, van ser 51 els inscrits, i al tercer torn, el més concorregut, del 8 al 14 de juliol, un total de 53 joves d'entre 13 i 16 anys hi van prendre part. Onze jugadors professionals del món de l'hoquei van ser els encarregats de vetllar pels nens durant tot el dia i tota la nit, ja que aquets es van allotjar al mateix recinte que els petits. Aquest és un dels fets més destacables de les estades del Voltregà: la proximitat entre jugadors i participants.

Les activitats dutes a terme al llarg d'una setmana estaven, bàsicament, basades en l'hoquei. Tots els matins es destinaven a tècnica individual, tant per a jugadors com per a porters, i a activitats esportives complementaries com piscina, futbol o bàsquet. A les tardes, després de dinar i de gaudir d'una mica d'estona lliure, es jugaven partits per millorar el joc en equip.

Pel què fa a l'origen dels participants, hi va haver una gran varietat. Des de Galícia i Colòmbia, com origens més llunyans, fins a diferents poblacions de Catalunya com Arenys de Munt, Tordera, Maçanet, Cambrils, El Vendrell, Olot, Reus, Manlleu, Mollerussa, Ribes de Freser, Bigues i Riells, Sta. Coloma de Farners, St. Hipòlit, Tona, St. Just, Ripoll, Sentmenat,entre d'altres.