dilluns, 12 de març de 2007

Mataró 4 - Voltregà 4

El Voltregà treu un punt molt important davant el Mataró

Els homes d'Albert Folguera van poder esgarrapar un punt de la seva visita al G.C. Mataró, tot i que els dos gols només començar el partit de Roca i Carles Rodríguez feien presagiar una nit molt més tranquila per als blanc-i-blaus. Amb l'avantatge al marcador, el Voltregà va dominar el principi del partit, però les contres molt efectives del mataronins van capgirar el marcador fins arribar al 3 a 2 abans del descans.

Un cop reprès el joc, els de Folguera van sortir amb ganes de remuntar el partit. Un gran gol de Carles Rodríguez va tornar a posar la igualada, però dos minuts després els de Mataró es tornaven a avançar mitjançant Rocasalbas. Amb un gran nombre de seguidors de Sant Hipòlit animant des de la grada, el Voltregà es va volcar de ple sobre la porteria defensada per Pere Anton. Conscients de la importància d'aconseguir algun punt, els blanc-i-blaus no van parar d'atacar fins que a pocs minuts del final, un gran gol de Dani Rodríguez va posar el definitiu 4 a 4 al marcador.

Amb el punt aconseguit aquesta jornada, el Voltregà deixa la zona de descens que ara ocupen Alcoi, Maçanet i Vigo.

Gols: 0-1, Roca, 4'; 0-2, C. Rodríguez, 4'30; 1-2, X. González, 9'; 2-2, Navarro, 18'; 3-2, Acuña, 20' ; 3-3, C. Rodríguez, 32'; 4-3, Rocasalbas, 34'; 4-4, D. Rodríguez, 43'